Hatalmas sörkocsmává alakul a Gellért

Az idén 100 éves szálloda falai között mintegy 100 féle sört csapolnak február harmadik hétvégéjén, a csúcsgasztronómia híveit pedig egy ötfogásos sörvacsora, pazar panorámájú lakosztályétterem és egy vasárnapi sörbrunch várja.

Hatalmas sörkocsmává alakul február 16. és 18. között a Gellért Hotel. A szervezők ígérete szerint a harmadik Indoor Sörfesztiválon a Danubius Hotel Gellért termeiben korlátlanul folyik majd a sör kis és nagyüzemi változatban. A hazai mellett cseh, német, angol és belga italokra lehet számítani, de whiskys hordóban érlelt sörkülönlegességeket is lehet majd kóstolni. 

Forrás: Indoor Sörfesztivál

Az ételekről Varju Vili, a Bock Bisztró és a Vendéglő a Kisbíróhoz gondoskodik, a pénteki és szombati Sörpáros Sörvacsorán pedig a Gellért Söröző séfje, Frideczky András kínálja a söröket a fogásokhoz illően. Így kerül az asztalra majd többek között sörtésztában sült fürjtojás sörmajonézzel, gyömbéres kacsaleves kacsanyelvvel, mangalica karaj sörös árpagyönggyel, és mogyorós csokoládékrém sör sabayon-nal.

A vasárnapi Sörbrunchon a fesztivál legjobb söreivel és Müncz Gábor, a Gellért vezető séfjének menüjével várják a látogatókat, amelyet ő is a sörökhöz passzoló ételekből állít össze. Az esemény jegyárairól és a programról bővebben itt olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek