Gasztro farsang lesz Balatonlellén

Balatonlelle évek óta hangos a téli programjaitól; a helyi yachtclubban karácsonyi vásárral, téli vitorlásversenyekkel és műjégpályával igyekeznek vendéget csábítani a klasszikus szezonon kívüli időszakra, ám most az egész város összefogott, hogy megszervezzék az I. Lellei Gasztro Farsangot.

A tavalyi tél a befagyott tóval, és a hetekig sportolásra alkalmas jéggel sokak számára bizonyította, hogy a Balaton nem két hónapos történet. Balatonlellén az adventi hétvége sikerén felbuzdulva - amikor kis túlzással elmondható, hogy megduplázódott Balatonlelle lakossága -

helyi éttermesek, cukrászdák és borászok összefogtak, hogy február első hétvégéjére, február 3-ra megszervezzék az I. Lellei Gasztro Farsangot.

Forrás: BL YachtClub

A rendezvényen részt vesz majdnem az összes télen nyitva tartó étterem, cukrászda, borászat, de akadnak olyanok is, akik bár télen nincsenek nyitva, mégis csatlakoztak a kezdeményezéshez. 

A finom ételek és forró italok mellett egész napos élőzenével, jelmez versennyel, szelfiponttal, a legkisebbeknek játszóházzal és kézműves foglalkozással is készülnek.

Forrás: BL YachtClub

A rendezvénytéren felállított sátor kapuját 14 órakor nyitják, és egészen 22 óráig várják a kulináris élvezeteket és téli kalandokat keresőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek