Liba landolt a Gellért előtt

  Liba landolt a Gellért előtt

  Egy kifejlett liba szállt le a Danubius Hotel Gellért előtti téren, majd betotyogott Budapest egyik legszebb szállodaépületébe. Nem véletlenül, mert közel két hét múlva kezdődik a legnagyobb budapesti Márton-napi Borfesztivál.

  Fotó: Gellért Szálló

  Az esetről videó is készült, melyen először a liba szemszögéből látjuk Budapestet madártávlatból, majd a madár közelít a kivilágított Gellért Szálló épületéhez, ahol földre száll és elindul a bejárat forgóajtaja felé.

  Ő is tudja, hogy november 9-12. között lesz a Márton napi Borfesztivál a Gellértben, ahol Széll Tamás és Szulló Szabina varázsol 7-fogásos Lakosztálymenüt, a Gerbeaud-Gundel-Gellért aranyhármas séfjei készítenek borvacsorát, Héjja László, a Gellért konyhafőnöke világkörüli gasztrótúrára csábít, habzik sok-sok kézműves sör és kortyolhatjuk majdnem 130 borászat legkiválóbb borait.

  A programok az idén a 7-es szám köré épülnek, hiszen immár hetedik évben rendezik meg a hagyománnyá vált eseményt. A borfesztivál sörrel indul: a nulladik napon 7 „mestersörész" több mint harmincféle italt mutat be a nagyközönségnek. Ezenkívül idén először ingyenes Borkollégium Pop-up School-okkal is erősít a Márton-napi Borfesztivál, a Balkán Fanatik és a Mary Pop Kids koncertjei alatt a DiVino kínálatát kortyolhatjuk, nem beszélve arról, hogy a kétnapos borfesztiválon megjelennek majd a legjobb pálinkászatok is. A látogatók „hetedhét ország" ízeit kóstolhatják: íz-világkörüli úttal fogadja a vendégeket a borfesztivál zárónapján Héjja László, a Gellért konyhafőnöke és a Márton napi Sunday brunch. További információt itt talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!