Zenés borkóstolásra invitálja a látogatókat a bájos Palkonya

  Zenés borkóstolásra invitálja a látogatókat a bájos Palkonya

  Szeptember 29-30. között ismét színes programokkal készül Palkonya, a Villányi borvidék egyik legszebb települése.

  Fotó: Mokos Pincészet / Facebook

  A Szüreti Nyitott Pincék – Fókuszban a zene című program során több izgalmas élményben lehet része a látogatóknak Palkonyán: lesz immár hagyományos traktoros felvonulás a palkonyai borászokkal, megnyitja kapuit a Palkonyai Termelői Piac, rengeteg koncert a pincéknél és a Malom parkban a Made in Pécs ajánlásával. Kóstolópohárban lehet bort kóstolni közel tíz pincénél.

  A rendezvény ideje alatt kizárólag Palkonya kóstolópohárban lehet bort kóstolni, melynek megvásárlásával a látogatók a rendezvényt támogatják. Kóstolópoharat a nyitott pincéknél kaphatnak a látogatók, melynek ára 1500 forint. Az ár tartalmazza a Palkonya poharat és három szabadon felhasználható kóstolójegyet, mely a kilenc, kóstolást kínáló bármelyik pince bármelyikénél beváltható a pince által meghatározott borra. A rendezvény közösségi oldalát érdemes figyelni, mert plusz kóstolójegyre lehet szert tenni. Ugyanitt a részletes program is megtalálható.

  Fotó: Palkonyai Nyitott Pincék / Facebook

  A rendezvény alatt, szeptember 30-án délután kedvezményes árú, külön buszjárat is indul Pécs-Palkonya-Pécs útvonalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!