Szombaton ismét megnyílnak a Dreher Sörgyár kapui a látogatók előtt

A legkülönfélébb komlós, szűretlen és tanksör specialitásokkal, és többek között a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál koncertjével várja a látogatókat szeptember 2-án a DreherFeszt.

Negyedszerre nyílnak meg a Dreher Sörgyárak Jászberényi úti kapui a közönség előtt. A DreherFeszt nagyszínpadán a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál lép fel, majd népszerű DJ-k zenélnek a színpadon.

Fotó: Dreher / Facebook

A kisszínpadon a Keret Bloggal közösen indított DreherFeszt Felfedező zenei tehetségkutató verseny legjobbjai mérethetik össze tudásukat. A győztes zenekar 100 ezer forintos stúdiózásra beváltható fődíjat kap. A több mint 80 jelentkező együttesből a zsűri és a közönség szavazatai alapján ott lesz a Beans, a Sorbonne Sexual, a Kloggs és a Ljubljana.

A zene mellett a fesztiválon a sörspecialitásoké lesz a főszerep. Kizárólag a fesztiválon lehet majd megkóstolni tanksör formájában a nemrég piacra dobott, gyümölcsös aromát biztosító Mosaic komlóval fűszerezett sörkülönlegességet, valamint a gyártó szűretlen, és bodzavirág aromájával megbolondított változatát és a csokoládés sört is, a magas alfa-sav tartalmú Centenniallel hidegkomlózott sör mellett, amely a Sziget Fesztivál 25. jubileumára készült. Tavaly egyébként ilyen volt a buli:

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek