Piknik kosár töltő kávézó nyílt Újlipóciában

  Piknik kosár töltő kávézó nyílt Újlipóciában

  Sétálj végig a Pozsonyin, és mielőtt letelepednél a Szent István parkban, ugorj be hozzánk és válogasd össze a saját piknik kosaradat! Vigyél kávét, szendvicset, sütiket, magokat, gyümölcsöt, smoothie-t, vagy akár egy üveg Proseccot, ha éppen úgy tartja kedved - csalogatja látogatóit Facebook-oldalán az újlipótvárosi Piknik kávézó, amely április 28-án 17.00 és 19.00 óra között egy kisebb kóstolóval ünnepli nyitását.

  A nyitás alkalmából ezen a napon Czinege Tamás sommelier mesél majd a Proseccoról, és háromezer forintos egységáron egy portfólió kóstolóra is be lehet nevezni, amely háromféle Proseccot, néhány falat sajtot, epret és a Sarki Fűszeres meglepetés kóstolását tartalmazza. Április utolsó hétvégéjének mindhárom napján a nyitás alkalmából most minden vendég ingyen süteményt kap a kávéja mellé.

  Fotó: Piknik
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!