Óbudán nyílik hazánk első street food plázája

Óbudán nyílik hazánk első street food plázája

 

A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint már javában készül az ország első street food és gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben. Hétvégenként pedig termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várják majd az érdeklődőket.

Fotó: Le Garage látványterv

 A Graphisoft Parkban nyíló gasztroplázában 12 üzlethelyiséget töltenek fel prémium termékeket kínáló boltokkal és büfékkel. A térben rendszeresen parkol majd öt food truck is, amelyek időközönként cserélődnek majd, felfrissítve az állandó street food kínálatot. A tervek szerint a pláza ezer ember befogadására lesz képes, összesen 525 ülőhellyel.

Fotó: Le Garage látványterv

 A nyitás 2018 nyarán várható, de a február végi Food Truck Rally résztvevői már körülnézhetnek a Le Garage-ban a virtuális valóság segítségével. A február 24-től 26-ig tartó, Millenárisra tervezett eseményen családi programokkal és szakmai előadásokkal is várják a street food-ok kedvelőit.

Fotó: Le Garage látványterv
Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek