Minden eddiginél nagyobb gasztrofesztiválra készül Dubaj

A bő kéthetessé nőtt gasztrofesztiválon idén sem spórol Dubaj. Falatozásért járó ajándékokkal, tengerparti kantinban sorakozó asztalokkal és luxuséttermi akciókkal várják a látogatókat.

  

Fotó: Dubaji Food Fesztivál

Február 23. és március 11. között ismét megrendezik a Dubaji Food Fesztivált, ahol a 17 nap alatt minden eddiginél több programmal és sztárséffel várják a látogatókat. A szervezők ígérete szerint az eseményen Dubaj gasztronómiáját az elit éttermek legjobb fogásaitól kezdve a legeldugottabb étkezdék kínálatáig kóstolhatják végig, miközben számos ételkülönlegességet is kedvezményes áron tálalnak majd.

 

Fotó: Dubaji Food Fesztivál

A fesztivál kiemelt helyszíne lesz Etisalat - tavalyinál négyszer nagyobb - tengerparti kantinja a Sunset Beach-en, ahol egy partmenti klubban, sztárséfek társaságában lehet tesztelni a legkülönlegesebb ételeket, a szórakoztató, sport és családi programok előtt vagy után. A kantinban sajátos étterem-koncepciók, food truck ételeket kínáló kamionok és egyedi tengerparti étkezési élményeket ígérő standok, asztalok sorakoznak majd fel.

A Miele Dubaji Étteremhét keretében Dubaj 15 legelőkelőbb étterme exkluzív, korlátozott számú, háromfogásos előre elkészített menüt kínál február 23 és március 4 között. A fejenként 16 000 forintos menüt olyan, nemzetközileg is elismert éttermekben költhetik el a vendégek, mint Gordon Ramsey Atlantisban található Bread Street Kitchen-je, vagy mint Pier Chic és a Scape Restaurant&Bar nevű étterme a Burj Al Arabban.

 

Fotó: Dubaji Food Fesztivál

A fesztiválon először csalogatják Étkezz&Nyerj promócióval a látogatókat, ahol a belépőkártyájáért cserében mindenki ajándékot kap, ha a több mint 1000 dubaji étterem egyikében falatozik, és legalább 2500 Ft-ot költ. A reptérre is kiterjesztett éttermi akció keretében pedig többek között egy két főre szóló, ötcsillagos dubaji nyaralást is nyerhetnek. A fesztivál programjairól bővebben itt olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek