Márciusban tartják a torkos csütörtököt a Balatonnál

  Márciusban tartják a torkos csütörtököt a Balatonnál

  A 11 éve elindított Torkos Csütörtök program mintájára a Balatontipp.hu az idei központi akció hiányában maga hirdette meg a Csütörtöki Balatoni Torkoskodást. Az oldalukon egy listát állítanak össze, amelyben minden Balatonra utazót és környékén élőt kötnek össze olyan éttermekkel, vendéglőkkel, pincékkel és más ételt-italt kínáló üzletekkel, amelyek a hamvazó szerda utáni csütörtökön, azaz március 2-án kedvezményesen adják ételeiket és italaikat a hozzájuk betérőknek.

  Fotó: Tothvendeglo.hu

  Idén rendhagyó módon az olyan üzletek is csatlakozhatnak a programhoz, amelyek másik napon, de legkésőbb április 17-ig tartanak kedvezményes akciót. Ennek feltétele mindössze annyi, hogy a vállalt napon vagy napokon nyitástól zárásig minimum 30 százalék kedvezményt biztosítsanak legalább az ételekre.

  A márciusi balatoni torkos csütörtökre például a program első jelentkezője, a révfülöpi Tóth Vendéglő két napon át fogadja a vendégeket félárú ételekkel és italokkal. A folyamatosan bővülő listát a Balatontipp oldalán találják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!