Szavazzon Széll Tamásra és bresse-i csirkéjére!

  Szavazzon Széll Tamásra és bresse-i csirkéjére!

   Segítsük győzelemre a magyar csapat versenyplakátját! Amióta magyarok versenyeznek, indig miénk lett a legjobb plakát díja, legyen így idén is! - buzdít szavazásra a Magyar Bocuse d'Or Akadémia Egyesület, ugyanis még mindig tart a 2017-es lyoni Bocuse d'Or döntő plakátversenye, amelynek közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kapja (2013-ban és 2015-ben is elhoztuk a legjobb plakát díját Lyonból).

  A magyar csapat plakátján Széll Tamás látható, aki kezében egy kalitkába zárt bresse-i csirkével Lyon felé veszi az irányt a magyar erdőből. A plakátot a korábbi két nyertes darabot is jegyző Network 360 Reklámügynökség Kft. készítette, az art directora Ruszthy Dávid, fotósa Sárosi Zoltán volt. A magyar csapat versenyplakátjára ezen az oldalon a verseny végéig, január 25-ig lehet szavazni.

  Forrás: Travelo
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek