Most foglaljon asztalt, ha olcsón akar jót enni!

Elindult az asztalfoglalás a XI. Országos Étterem Hétre, a kedvezményesen kínált menüsorokat október 10-16. között több mint 110 közép- és felső kategóriás étteremben lehet megkóstolni.

A vendégek a normál, 3300 Ft-os áron elérhető menüsorokon túl néhány exkluzív, Michelin-ajánlással rendelkező étterem prémium menüsorait is megkóstolhatják 4900 Ft-ért - írja a Turizmus.com.

Fotó: Kistucsok.hu

 A legutóbbi Országos Étterem Héten több mint 24 ezren látogattak el a résztvevő éttermek valamelyikébe, ezúttal több mint 110 étterem csatlakozott a gasztronómiai programhoz. Az újonnan csatlakozott éttermek között található az Alcazar étterem, Aviátor étterem, BL Yacht Club (Balatonlelle), Buda Gourmet Bistro, Innio food wine coffee, Japanika Sushi Bar, Trattoria Toscana és a Zsolnay Kávéház Budapest.

A visszatérők pedig között ott van a 67 étterem (Székesfehérvár), ARAZ étterem, Buddha-Bar Budapest, Café Astoria Restaurant, FIRE étterem, Gundel étterem, Halászbástya étterem, IKON étterem (Debrecen), Jankovich Kúria (Rácalmás), Kistücsök étterem (Balatonszemes), La Perle Noire Restaurant, Macesz Bisztró, Manna étterem, Paris Budapest étterem, Pesti Disznó Bisztró, Sonka Arcok, Spoon hajó, Trattoria Mamma, Vak Varjú étterem, Vár: a Speiz étterem, Végállomás Bistorant (Miskolc).

Az egyhetes program célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar konyha sokszínűségére, és, hogy az egyedi áron kínált menükkel olyanokat is mozgósítson, akik csak ritkán vagy sosem járnak étterembe. Az XI. Országos Étterem Hétre kizárólag online lehet asztalt foglalni ezen az oldalon keresztül, de mivel a helyek száma korlátozott, érdemes igyekezni a foglalással.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek