Ők lesznek az új séfek a Michelin-csillagos Onyxban

  Miután az Onyx étterem korábbi séfjei, Szulló Szabina és Széll Tamás nyár közepén megváltak a Vörösmarty téri Michelin-csillagos étteremtől, hogy minden energiájukat a Bocuse d'Or jövő januári döntőjére fordítsák, az étterem új séfeket nevezett ki – írja a Turizmus.com

  Az Onyx konyhájának vezetésével a tulajdonosok Mészáros Ádámot bízták meg, aki mellett Pető András dolgozik sous–chefként, míg Tóth Ágnes – aki 16 éve a Gerbeaud színeiben dolgozik – a Gerbeaud konyhafőnöki posztját tölti be.

  A most bejelentett új séfek egyébként hosszú évek óta az Onyx csapatát erősítik. Az új séfek előrelépésével egy időben, idén ősszel, követve a vendégek igényeit és a nemzetközi trendeket, az Onyx ebéd- és vacsoraidőben kizárólag többfogásos menüvel fogadja vendégeit, hogy bemutassa a szezonális kínálatot és a konyha kreativitását.

  A nyitva tartás is változott: keddtől szombatig kínálnak vacsorát, míg csütörtöktől szombatig ebédidőben is nyitva tartanak. Sok energiát fektettek a regionális alapanyagok kutatására, melyek sokszínűségét a vacsorára kínált Magyar Evolúció menüben mutatják be, míg a séfek szezonális kedvenceit egy különleges Chef Menüben kóstolhatják a vendégek.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!