A Való Világ volt szerkesztője nyitott szendvicsezőt New Yorkban

A Való Világ volt szerkesztője nyitott szendvicsezőt New Yorkban

 

Szebeni Tamás évekig dolgozott az RTL Klub-nak, majd a kedvenc budapesti szendvicsboltját elvitte Amerikába. Még Budapesten szeretett bele a Duran szendvicsekbe, mert ezek a hagyományos magyar szendvicsekhez képest kisebbek, kevésbé nehezek, és változatosan lehet összeválogatni őket. Ezután tévés szerkesztőként úgy érezte, valamit változtatnia kell az életén, és az az ötlete támadt, hogy elviszi kedvenc szendvicseit Amerikába - írja a HVG a Daily Meal gasztrooldal Szebenivel készült interjúja alapján.

Tárgyalt a Duran szendvicscég tulajdonosaival, és felvetette nekik, hogy New York-ban szeretne üzletet nyitni. A tulajdonosok támogatták az ötletét, így végül Szebeni lett a Duran Sandwiches amerikai franchise-jogainak tulajdonosa.

A szendvicsek az osztrák alapítók, Tomas és Vladimir Duran hagyományos receptjei alapján készülnek, tavaly nyáron pedig a New York-i csapat is megtanulta az elkészítési módokat. Szebeni elmondta, a hagyományos szendvicseket három új ízzel is kiegészítették, amiket ő dolgozott ki, és amelyeket a vegán vendégeknek kínálnak: zöldségchutneys, napon szárított paradicsomos és avokádós kreációik is vannak már.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek