Veszprémbe gurulnak a főváros kedvenc food truck-jai

Július 20-23. között lesz Veszprém második Food Truck Show-ja a belvárosban, az Utcazene Fesztivál ideje alatt. Budapest kedvenc kocsijai gurulnak le Veszprémbe, hogy burgertől tex-mexig, sörtől borig elhozzák azt, amire a főváros egész szezonban pörgött.

Alig ért véget a fergeteges Veszprémfest, a város már az Utcazene fesztiválra készül. Ezzel egy időben pedig elstartol Veszprém második Food Truck Show-ja is.

A Babuska orosz ételei is jönnekBabuska Food Truck

 "A Food Truck Show fesztiválok elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett vendégeink kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat rendezvényeinken" - olvasható a Food Truck Show honlapján.

A Kolbice egyik fogásaFood Truck Show Budapest

 Az 2015-ös 50 kiállítói járműből álló budapesti találkozó után Veszprém volt az első vidéki helyszín. A Veszprémi Utcazene fesztiválhoz kapcsolódóan 120.000 látogatónak volt lehetősége kipróbálni a vendéglátás ezen alternatíváját.

Az idei veszprémi ételkamion-találkozó főszereplői között olyan brandek szerepelnek, mint az orosz specialitásokat kínáló Babuska Food, amelynek csapata a májusi, fővárosi rendezvényen mutatkozott be először nagyközönség előtt. A debütálás olyan jól sikerült, hogy a látogatók őt választották meg az Év Food Truck-jának.

De ott lesz a Furgon Espresso Anywhere, a KOLBICE by kobe, a Legenda Sörfőzde Pub, a MexKitchen, a Meat & Sauce, a Morzsa Bisztró, a Paneer, a Piknik UtczaBár, a Tütü Gasztró Busz, a Zing Burger, a Zabáljcsak is, és a felsorolás nem teljes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek