Reggelivel várják a Kékszalag nézőit a csopaki borászok

A Kékszalag vitorlás verseny napján izgalmas programmal készülnek a csopaki borvidék legszebb borteraszai, amelyek vendégei egy különleges reggeli kíséretében követhetik majd a rajtot.

Nézd a Kékszalag rajtot a Balaton legszebb borteraszainak egyikéről, és közben reggelizz úgy, mint egy király! Paloznak és Csopak legszebb borteraszai összefogtak, ebből a jeles alkalomból pedig mindegyikük kinyit erre a különleges reggeli eseményre - írják az esemény szervezői Facebook-oldalukon.

Fotó: Kollmann András

A Balatoni Gasztrotérkép környékbeli legszebb borteraszai - a Homola Borterasz, a Jásdi Borterasz, a Petrányi Pince a Szent Donát Pince és a Márga Bisztró - a Kékszalag rajt idején reggelivel egybekötött rajtnéző programmal várják a látogatókat. Július 14-én 9 órától mindenkit megreggeliztetnek, akit a párja magára hagyott a verseny miatt vagy csak kíváncsi a legnagyobb európai tókerülő verseny hatszáz hajójának színes látványára.

A Borteraszon Tihanytól Balatonalmádiig tartó panorámával, Habzó Roséval, frissen készített házias tojás ételekkel, termelői zöldségekkel, sajtokkal és sonkákkal várják az otthoni reggelijüket kihagyó szurkolókat. Az esemény részleteiről és az előzetes asztalfoglalásról bővebben itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek