Ma ingyen kávé jár egy dalszövegért a Szamosban

  Sőt, nem is kell a teljes szöveg, elég csak egy részletet idézni kedvenc számunkból. A kávé a saját szerzeményekért is jár!

   

  „Szeretettel várunk mindenkit június 21-én a Kossuth téri Szamos Cafeba reggel 7.30 és este 7 óra között, ahol egy napon keresztül kávéval jutalmazzuk mindazon vendégeket, akik szívesen megosztják velünk kedvenc dalszövegüket. Elég csupán leírni az idézetet, az erre a célra kihelyezett cetlik valamelyikére és átadni munkatársunknak"– idézi a közlemény Kelényi-Szamos Gabriella tulajdonos, az alapító Szamos Mátyás lányának szavait.

  Fotó: Szamos Cafe

   Idén ugyanis a Kossuth téri Szamos Cafe is csatlakozott a Zene Napjához, amelyet több mint száz országban, és városok százaiban, köztük Budapesten is színes zenei programokkal köszöntenek június 21-én.

  Maurice Fleuret francia zenetudós javasolta, hogy a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntsék, így a Zene Ünnepét először Franciaországban tartották meg 1982-ben. Az ötlet az akkori francia kulturális miniszter, Jack Lang támogatásával valósult meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!