Nyit Jamie Oliver budapesti étterme

Több hónapos előkészületek, két hónapos londoni és budapesti tréning után május 20-án nyit Jamie Oliver első budapesti étterme a Budai Várban.

Az éttermet Jamie a Zsidai Gasztronómiai Csoporttal nyitotta, a közös regionális terjeszkedés első állomásaként. A Jamie Oliver és olasz mentora, Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie's Italian étterem ételei gondosan kiválasztott alapanyagokból készülnek. A minőséget, a fenntarthatóságot és az állatokkal való méltó bánásmódot egy szigorú saját belső rendszer és kontroll garantálja.

Fotó: Zsidai Gasztronómiai CsoportForrás: Travelo

 A budapesti Jamie's Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik, a beszállítók és termelők felkutatása több mint 10 hónapot vett igénybe. A legtöbb esetben szabadtartású vagy bio alapanyag felelt meg a szigorú nemzetközi előírásoknak, amelyek betartását a londoni központból rendszeresen ellenőrzik.

A helyszínen naponta frissen készített tészták mellett látványkonyha és terasz is várja a vendégeket.

Fotó: Zsidai Gasztronómiai CsoportForrás: Travelo

 "Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy Jamie's Italiant nyitunk Magyarországon. Budapest egy csodálatos város egyre izgalmasabb étterem választékkal, alig várom, hogy részese legyek ennek én is" - mondta Jamie Oliver. "Egyszerű, érthető, jó ár-érték arányú olasz ételeket fogunk kínálni a Jamie's-ben, a legjobb minőségű alapanyagokból. Biztos vagyok benne, hogy a budapesti étterem egy fantasztikus színfolt lesz a folyamatosan növő Jamie's Italian családunkban."

"Nagy felelősség Jamie-vel közös éttermet nyitni, hiszen nagyon magas nemzetközi sztenderdeknek kell megfelelnünk és megmutatnunk a magyar vendégeknek, milyen a laza és elérhető minőségi és friss olasz konyha." – mondta Zsidai Zoltán Roy gasztronómiai szakember, a Zsidai Gazstronómiai Csoport vezetője. „Küldetésünk újabb szintre emelkedett. Az együttműködés által Budapest még egy újabb lehetőséget kapott, hogy felkerüljön a világ gasztronómiai térképére."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek