Egy street food ranglista legjobbjai közé került Budapest

  A Condé Nast Traveler amerikai utazási magazin a legjobb street foodot kínáló városok közé sorolta Budapestet.

  Condé Nast Traveler

   Az amerikai lap szerint a nyolcadik helyen szereplő magyar fővárosban az étel-imádók első számú célpontja a Nagyvásárcsarnok, "ez a hatalmas, 19. századi étkező- és vásárló katedrális". Itt friss alapanyagok, fellógatott szalámik és helyi borok közül válogathatunk, majd megkóstolhatjuk az immár klasszikus street foodot, a kolbice-t, amely kolbászt és további hozzávalókat jelent egy tölcsér formájú buciban. A város másik részén az utcai árusok új generációja például a Karaván Street Foodban, ebben a food truckokkal zsúfolt udvarban gyülekezik, ahol a pad thaitól kezdve az elmaradhatatlan magyar klasszikusig, a tejföllel és sajttal megszórt sült tésztáig, vagyis a lángosig minden megtalálható - idéz a magazin cikkéből a Turizmus.com.

  Az összeállítás első helyén egyébként Szingapúr szerepel, azt követi Bangkok és Tokió, majd Hong Kong, Isztambul, Barcelona és Prága előzi meg Budapestet.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!