Újabb borhotel nyílt Balatonon

  Újabb borhotel nyílt Balatonon

  Borhoteleket vagy boros élményeket kínáló helyeket ma már szép számmal találunk hazánkban, egy karácsony előtt megjelent cikkünkben össze is gyűjtöttük, hogy hol, milyen lehetőségek közül választhatunk, ha borimádót szeretnénk megajándékozni.

  Fotó: Kristinus Vinotel

  De a borhotelek közül is a legújabb a tíz, franciaágyas design szobával napokban megnyílt Kristinus Vinotel, amely a dél-balatoni Kéthelyen várja a borok szerelmeseit. A borászat épületének emeletén lévő hotel koncepciójának középpontjában a Balaton és a kiváló borok állnak, de számos különleges gasztronómiai és turisztikai szolgáltatással áll a vendégek rendelkezésére - olvasható a közleményben.

  Fotó: Bódis Krisztián

  Részt vehetnek például borkóstolókon a Kristinus saját pincészetében, de megismerhetik a Borbirtok Gasztro Műhelyének sajátos menü struktúráját is. Utóbbi ugyanis a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég a borbirtok Irsaijához, Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást.

  A hotel a kéthelyi borászat saját buszával szállítja a vendégeket a Dél-Balatoni régió felfedezésére, legyen szó egy kirándulásról a Balaton-partra vagy egy gyógyfürdőbe, miközben golf programra is jelentkezhetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!