Desszertétterem nyílik Londonban

Az édességrajongók álmainak helyszíne március 3-án nyílik a Regent Streeten, a Café Royalban. A konyfahőnöknő első desszertmenüjét az Alíz Csodaországban története ihlette.

A Cafe Royal desszertéttermében a Sarah Barber által tervezett menüsorral és hozzáillő borokkal kényeztethetik magukat a vendégek, minden nap reggel 6-tól 10:30-ig, számolt be a luxurylaunches.com.

A hír szerint a desszertfogyasztás "új értelmet nyer" Sarah keratív, változatos kreációinak köszönhetően. A "Sarah Csodaországban" nevű menü például öt ízletes fogást vonultat fel a Milky Way és a kecskesajt izgalmas kombinációjával kezdve a vadmézes céklapelyheken át egészen a birsalmával és brióssal tálalt csirkemájig.

Egy desszert a hotel Valentin-napi menüjébőlFotó: Cafe Royal Hotel London

Az Alice Csodaországban által ihletett desszertek szintén ígéretesek: a Szívkirálynő (málnaszemek pezsgővel és rózsaszirmokkal), az Április bolondja (BFG cseresznyével és meggyel) és az Egyél meg Igyál meg (Snickers csokoládés maláta shake) valószínűleg kalóriában simán kivált egy ebédet.

Lesz még egy háromfogásos "Gyermekkori emlékek" menü is, amely kiskorunk világába repít minket olyan kedvencekkel, mint a rebarbarás sodós és a jaffás sütemény. A Pick n Mix menü azt jelenti, hogy a vendég négy ételből választhat.

És ha mindez még nem lenne elég, a Pâtisserie részlegben lehet válogatni a pisztáciás-sárgabarackos krémesek, az epres citromos cukorpralinék, a málnás rózsás golyók között is, és itt lehet megkóstolni a nagy újdonságot, a ropogós eper mousse-t mandulás piskótával és citromos tejjel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek