Transzvesztitával és szkinheddel reklámoz a magyar gasztro-Über

Élet és Irodalmat lapozgató, zsidó konyha rejtelmeiben elmélyülő szkinhed és egy szusival ismerkedő roma férfi, aki jóllakottan ejtőzik a The Budapest Times oldalain. Ezekkel, a szenvedélyről szóló és az előítéletek ellen dolgozó képekkel, indította el a Yummber főzős alkalmazás bemutatkozó kampányát.

Erős kampánnyal dobbant a Yummber - írja online oldalán a Dining Guide magazin, amelyben annak több ütős videóját és fotóját is kiemelik. A kreatív vizuális eszközökben egy, a zsidó konyha remekeit fogyasztó szkinhedet ugyanúgy láthatunk, mint szalonnázó transzvesztitát vagy szusival ismerkedő roma férfit.

"Ez az alkalmazás a szenvedélyről szól, a szenvedély pedig időnként nem nélkülözi a szélsőségeket sem. Itt nincs helye kedves, helyes képeknek, szimpatikus, behízelgő reklámfotóknak. Pedig a Yummberben főző konyhákban rendkívül helyes emberek, nagyszerű körülmények között látják vendégül a yummberezőket – de tény, hogy mindenkire várhatnak szélsőséges élmények. Erre igyekeztünk felkészíteni a közönséget" - mondja a közösségi alkalmazás egyik ötletgazdája.

A Yummber kampánya a legszélsőségesebb előítéletekkel próbálja felhívni a figyelmet az egész rendszer legnagyobb kérdésére, a bizalmi helyzet kialakítására és a bennünk lévő előítéletek ledöntésére. Hiszen az alkalmazással mégiscsak idegeneket engedünk be a lakásunkba, vagy vendégként mi megyünk fel ismeretlen emberek konyhájába, nappalijába. Ez pedig a félelem, az előítéletek leküzdéséről szól.

Mi az a Yummber?
A Yummber alkalmazás az Uber taxik működési mintájára az otthon főzőket és az éhes embereket köti össze egy online platform segítségével. A rendszerbe szakácsként regisztrálók a menüt – ami akár a vasárnapi ebédről megmaradt két adag töltött káposzta is lehet – az általuk megszabott áron legkésőbb az aktuális napon tölthetik fel a rendszerbe. Aztán csak várniuk kell, hogy akad-e jelentkező a főztjükre a szintén általuk megszabott étkezési sávban. Az ételért járó fizetséget fogyasztás után a vendég által megadott bankkártyáról vonja le a rendszer. A vendéglátók keresetüket hetente kapják meg az összesített elszámolással együtt.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek