Ingyenes csokifesztivál a Balatonnál

Szeptember 26-27. között ismét a csoki lesz a főszerepben Balatonszárszón. A József Attila Emlékházban és környékén nemcsak csokikóstolás lesz, hanem elleshetjük a kézműves csokoládékészítés titkait is.

A II. Balatonszárszói csokoládéfesztiválra az idén is rengeteg csokoládéval és bonbonnal várják a látogatókat, szerepel a település honlapján. A helyszín a József Attila Emlékház és az Erzsébet Park, a házigazda pedig természetesen Csukás István legtorkosabb teremtménye, Gombóc Artúr lesz.

A II. Balatonszárszói csokoládéfesztiválra az idén is rengeteg csokoládéval és bonbonnal várják a látogatókat, szerepel a település honlapján. A helyszín a József Attila Emlékház és az Erzsébet Park, a házigazda pedig természetesen Csukás István legtorkosabb teremtménye, Gombóc Artúr lesz.Forrás: Travelo

 A kézműves vásáron különböző csokoládémanufaktúrák termékeiből lehet választani. A programok között "csokoládé bemutatkozó", édességkóstoló, filmnézés is szerepel. Nemcsak kóstolásra lesz lehetőség, hanem betekintést nyerhetünk a csokikészítés titkaiba, és saját csokival indulhatunk haza - mármint ha marad belőle.

A sütiversenyre (Csokiss) vasárnap kerül sor, és ha esetleg elég a csokiból, a családi játszóház biztosít alternatív programokat.

Nincs fesztivál koncert nélkül: a szárszói csokiünnepen Póka Egon és zenekara, valamint a Colonia Express együttes lép fel a helyi művészeti csoportok mellett.

A fesztivál területére a belépés ingyenes, az Emlékház a fesztivál ideje alatt kedvezményes jegyekkel látogatható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek