Egyedülálló szálláshely nyílt a tuzséri pálinkafőzdében

Egyedülálló szálláshely nyílt a tuzséri pálinkafőzdében

Ötvenmillió forintos beruházásból, uniós és hazai támogatással szálláshelyeket alakított ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér pálinkafőző telephelyén a Gyümölcspárlat Bt. A társaság által gyártott pálinkák eddig kétszer, 2012 és 2015-ben nyerték el az ország legjobb pálinkája címet.

Komáromi János, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, a tuzséri telephelyen a pálinkafőzde mellett már korábban felépült egy kóstolóház, a mostani pályázat keretében szálláshelyeket alakítottak ki. A telephelyen a magyar állam és az Európai Unió 30 millió forintos támogatásával öt darab többszemélyes, teljesen felszerelt faház épült fel, a turisták pihenését szauna és dézsás fürdő, valamint tiszai vízitúrázási lehetőség is segíti.

Magyarországon csak itt, Tuzséron van pálinkafőzde mellett kialakított szálláshely – mondta az ügyvezető, hozzátéve, a pálinkaturizmus megismertetése és elfogadtatása mellett az idelátogató családoknak is igyekeznek többnapos programot ajánlani.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek