Szeret borozni és játszani? A pincefalvakban a helye!

  Stratégiai játékkal kombinált borozgatásra hív a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége májusban. A játék célja, hogy felhívja a figyelmet a hazai építészeti, kulturális örökségeinkre és újra élettel töltse meg a pincefalvakat.

    

  Cserépfalu pincesora
  Galéria: Kalandozott már pincefalvakban?
  Fotó: Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége

  Hatalmas porfelleg kerekedik, gyűlik a Magyar Pincefalvak Kalandor Serege. Felvértezve kíváncsisággal, finom borokra szomjazva, elszántan várakoznak a virtuális térben a pincék előtt - ilyen emelkedett hangulatú sajtóközleményt kaptunk ma a Magyarországi
  Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetségétől.

  Tíz pincefalu (Bölcske, Császártöltés, Cserépfalu, Györköny, Hajós, Monor, Nemesnádudvar, Noszvaj, Ócsa, Páty) ötven borászának kezdeményezésére ugyanis elindult a Kalandozások a Magyarországi Pincefalvakban elnevezésű interaktív játék, amelynek célja, hogy bemutassa, népszerűsítse a pincefalvakat, azok borászait és vendéglátóit.

   

  Pátyi pincekulcs
  Galéria: Kalandozott már pincefalvakban?
  Fotó: Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége

  A Kalandozások programsorozat szereplői a Fogadók és a Kalandorok. A Fogadók minden egyes pincelátogatás és borkóstolás alkalmával egy sajátos reklámkártyát adnak a Kalandoroknak, akik egy kapcsos könyvben gyűjthetik és a weboldalon is rögzíthetik kalandjaikat. Aki az összes pincefalvat legelőször járja be, az elnyeri a Pincefalvak Uralkodója címet. Hogy ez pontosan mivel jár, arról a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetségének honlapján olvashat. Az oldalon többet is megtudhat a falvak rendezvényeiről, történetéről és a fogadó pincékről. A játékra április 30-ig lehet regisztrálni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!