Átadták az első VinCE Awards díjakat

  Átadták az első VinCE Awards díjakat

  Idén először díjazták a legjobb szakmai teljesítményeket a VinCE Awards díjátadón. Olyan, a borvilághoz szorosan köthető területeken keresték a leginspirálóbb hazai példákat, mint a gasztronómia, a kereskedelem, a borturizmus vagy a bormarketing. A tíz kategóriában kiosztott első VinCE Awards díjakból jutott több borvidéknek, Tokajtól a Balatonig.

   

  Németh Ágnes és Harcz Ádám (Lidl)Fotó: VinCe Budapest

  A VinCE Budapest Wine Show első estéjén idén először, hagyományteremtő céllal rendezték meg a VinCE Awards díjátadót. A szervezők a szakma közreműködését kérték abban, hogy a borvilághoz köthető területeken – a gasztronómiában, borkereskedelemben, turizmusban és marketingkommunikációban – együtt válasszák ki és állítsák példaként a legjobb ötleteket, leginspirálóbb példákat.

  A tíz kategóriában díjra jelölt borászatok, éttermek, hotelek és kereskedések listáját 21 szakértő, a gasztronómia és a borvilág elismert szereplői, valamint a Magyar Bocuse d'Or Akadémia néhány tagja állították össze. A jelölést követően a VinCE szakmai partnerlistáján szereplők szavazták meg a győzteseket.

  A közreműködők között volt Darrel Joseph, a régió specialistája, Horkay András, az Országos Borszakértő Bizottság elnöke, Dr. Mészáros Gabriella és Romsics László borakadémikusok, Káli Ildikó, a Magyar Sommelier Szövetség első elnöke, Zilai Zoltán, Jásdi István és Kamocsay Ákos borászok, Sánta Zoltán, Herczeg Ágnes és Tompa Imre. A hazai gasztronómia meghatározó szereplői közül Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, Csapody Balázs, Zsiday Roy, Széll Tamás, Bíró Lajos, Molnár Attila és Andrusch Péter vett részt a jelölésben.

  A VinCE további díjait a magazin bortesztjein legeredményesebben szereplő borászat és borkereskedést vehette át. A díjakat március 6-án este, a Corinthia Hotel Budapest impozáns báltermében Németh Ágnes, a VinCE magazin főszerkesztője adta át.

   

  VinCE Awards 2015 díjazottak

  A legjobb borlap – Borkonyha

  A legjobb borhotel – Andrássy Rezidencia Wine & Spa

  A legjobb borvacsora – Kistücsök

  A legjobb borkereskedés – Bortársaság

  A legjobb borbeszerző – Harcz Ádám (Lidl)

  A legjobb borbár – Drop Shop

  A legjobb weboldal – Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet

  A legjobb pincelátogatás – Szepsy Pince

  A legjobb bormarketing kampány – Kreinbacher Birtok

  A legaktívabb társulás – Balatoni Kör

   

  VinCE magazin díjak

  /a teszteken legtöbb csillagot elért borászat és borkereskedés/

  A legeredményesebben szereplő borászat – Gizella Pince

  A legeredményesebb borkereskedés – Bortársaság

  A jelöltekről és a szempontokról bővebben itt olvashatnak.

  VinCE Budapest web: vincebudapest.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!