Meztelen étterem nyílik Milánóban

A látogatószám csökkenését igyekszik megakadályozni egy milánói étterem tulajdonosa azzal, hogy hetente egy nap csak pucér vendégeket szolgál ki: pénteken nyílik Olaszország első étterme meztelenek számára.

A L'Italia-Americano nevű étterem a hatvanas évek stílusával és táncparkettel várja a vendégeit, akik hetente egyszer, péntekenként egy öltözőben megszabadulhatnak ruháiktól, csak ezután foglalhatják el asztalukat. A vendégek fényképezése szigorúan tilos - írja az MTI a La Stampa című olasz napilap hétfői száma alapján.

"Az étteremmel is rendelkező közeli bevásárlóközpont megnyitása a környéken sok vendéglátóegységet kényszerített arra, hogy bezárjon. Azt gondoltam, vagy találok módszert arra, hogy az éttermemet egy piaci rést betöltő hellyé változtassam, vagy le kell húznom a redőnyt. Az első verziót választottam" - mondta el Cerro Maggiore tulajdonos.

A menü két főre 120 euróba (37 ezer 500 forintba) kerül, de csak 80 euróba, ha a vendégek online foglalnak asztalt. "Egy pucér étteremnek semmi köze a szexhez. Tiszteljük a törvényeket, ügyelünk arra, hogy a vendégeink megfelelően viselkedjenek" - hangsúlyozta Maggiore.

Londonban június közepén nyílt meg a The Bunyadi nevű pucér étterem, a bejutásra pedig már komoly várólista is kialakult. A séfek egyébként itt áram és gáz nélkül főznek, és aki akar, ruhában is vacsorázhat.

De más lesz a koncepció a tokiói pucér étteremben, amely július 29-én Amrita néven nyit, és az organikus ételekért cserében komoly feltételrendszerrel fogadja majd a vendégeket. Először is van korhatár. Az értelemszerű, hogy 18 év alattiak nem látogathatják, azonban hatvan év felettiek sem. Azok, akiknek a súlya 15 vagy annál is több kilogrammal meghaladja a magasságukhoz kalkulált ideális súlyt, szintén jobb, ha otthon maradnak, ugyanis az a megaláztatás vár rájuk, hogy az ajtóból hazaküldik őket. Ugyanerre számíthatnak azok is, akik tetoválást viselnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek