Vezérszurkolókat keres a Bocuse d'Or

Vezérszurkolókat keresnek a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny májusi budapesti európai döntőjére.

A világ legnagyobb szakácsversenyén hagyomány, hogy minden nemzet versenyzőit saját, lelkes tábora buzdítja egy vezérszurkolói csoport vezetésével. A május 10-11-i európai döntőn is a csapatokat kísérő szurkolók gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról a kiélezett versenyen, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ezért felhívásban várja a magyar versenyzőket lelkesítő csapat jelentkezését - közölték az MTI-vel hétfőn a szervezők.

Fotó: Eddy Lemaistre - MTI/MTVA

 A Magyar Bocuse d'Or Akadémia március 22-ig olyan 3-5 fős csapatok vagy már működő, amatőr zenei együttesek videós jelentkezését várja, akik május 11-én, a Bocuse d'Or Europe második versenynapján a többi néző lelkesedését is fokozzák és aktív szurkolásra ösztönzik őket.

A világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai döntője idején Magyarországra és a magyar gasztronómiára figyel majd a világ, itt dől el ugyanis, hogy a 20 európai nemzet közül melyik 11 ország séfje jut el a 2017-es lyoni világdöntőre - emlékeztet a közlemény.

A kontinensdöntőn Magyarországot Széll Tamás, a budapesti Onyx étterem séfje képviseli majd, aki 2013-ban a 10. helyen végzett Lyonban, a Bocuse d'Or világdöntőjén.

A 2017-es világdöntőn az amerikai, az európai és az ázsiai kontinentális döntő legjobbjai, 24 ország séfje vesz majd részt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek