Videó: Hamarosan nyit a Balaton legszebb fekvésű jégpályája

Már hízlalják a jeget Balatonbogláron, a térség legszebb fekvésű jégpályáján. A létesítmény a tervek szerint december 2-án nyitja meg kapuit, december 3-án pedig hatalmas bulival várják a csúszás szerelmeseit – adta hírül a LikeBalaton.

A balatonboglári kikötő jégpályájaForrás: Böröczky Bulcsú/likebalaton.hu

A hokimeccsekre is alkalmas balatonboglári jégpálya már szinte teljesen készen áll a megnyitóra. Ha az időjárás és a technikai berendezések is úgy akarják, december 2-án pénteken 15 órától már várják a csúszni vágyókat. A hivatalos megnyitó bulit december 3-án 15 órára tervezik. Itt lesz Süsü, a sárkány, bemutatót tartanak a kis hokisok, valamint a fővárosból érkező műkorcsolyázók, 19 órától pedig jégdiszkóval forrósítják a jeges hangulatot.

Ebben az évben újdonságot jelent a kéthetente megrendezésre kerülő kézműves jegesprogram, amit a pálya mellett tartanak.

December 3-án 10-11 óráig Mikulásokat készíthetnek a jó kézügyességgel rendelkező gyerekek. December 6-án a Mikulás érkezik a jégpályára. 

A hónap folyamán lesz még jeges limbóverseny, és csapnak egy fergeteges szilveszteri bulit is. A jégpálya mellett üzemelő Boglárka Bisztró területén üzemel majd a korcsolyakölcsönző, ahol 27-es mérettől egészen a 47-esig mindenféle méret megtalálható lesz, és lehetőség nyílik korcsolyaélezére és korcsolyaoktatásra is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek