Már díszítik az ország leglátványosabb húsvéti parkját

Kétnapos programsorozattal nyílik meg április 9-én az ország egyik leglátványosabb húsvéti parkja Balatonlellén, a Művelődési Ház előtt. Hogy a látogatóknak minél nagyobb örömet szerezzenek, a park díszítésén több mint 30 ember dolgozik jelenleg is. 

Forrás: Krausz Andrea/likebalaton.hu

A város központjában található parkban láthatunk majd lampionokat, óriási tojásokat, különleges figurákat és egy dúsan díszített, hatalmas tojásfát is, melynek ágaira megannyi kreatív alkotás kerül. A park színes, vidám, húsvéti díszein a többek között önkéntesek is dolgoznak. A dekorációs elemek közül néhányat a helyi óvodások és iskolások festették.

Forrás: Krausz Andrea/likebalaton.hu

A park megnyitóját április 9-én, 10 órakor tartják, ezután 18 óráig lesznek programok a területen. Másnap 11 órakor kezdődnek a fellépések, közben pedig állatsimogató, és mesterségbemutatók is várják majd a családokat – olvasható a likebalaton.hu oldalán.

Az érdeklődők tojáspatkolókkal, tojásfestőkkel találkozhatnak a helyszínen, emellett 30 féle népi fajáték várja a kicsiket. Műsort adnak a helyi óvodások, valamint a Lelle Néptánc Együttes tagjai, fellépnek az X-Press Tánc és Sportegyesület sporttáncosai, lesz kézművesvásár és finom falatokat is árulnak majd a kiállítók. 

A park – melyet idén először közös összefogással nyitott meg az önkormányzat, a művelődési ház, valamint a Helyi Városszépítő Egylet – egy hónapig látogatható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek