Új wellnessrészleg nyílt a Balaton eddig felfedezetlen szegletében

A Zalacsányi Zala Springs Golf Resort eddig elsősorban a golf szerelmeseit vonzotta, miután itt található a térség egyik legszínvonalasabb pályája, melyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones Jr. álmodott meg. Most azonban bővítették kínálatukat, és wellnessrészleget nyitottak, ahol nemcsak a sportolók frissülhetnek fel – tudtuk meg a szálloda sajtóközleményéből.

A tájba szépen illeszkedő hotel a nyugalom szigetének tűnikForrás: Zala Springs Golf Resort

A welnessrészleget még tavaly novemberben adták át, de a korlátozások miatt csak idén tavasszal nyitott meg a látogatók előtt. A tervezés során odafigyeltek arra, hogy a víz hőmérséklete, nyomása, áramlása, felhajtó ereje miként hat majd a fürdőzők szervezetére. 

A 20 méteres kültéri melegvizes termálmedence és a szabadtéri jakuzzi egész évben gőzölgő termálvízzel várja a felfrissülni vágyókat. A beltéri medencében több különböző élményelem és fényterápia csábít kényeztetésre. A bioszauna és a klasszikus gőzkabin mellett nagy létszámú szaunaszeánszokra is alkalmas autentikus finn szauna áll rendelkezésre. A Health Barban fiatalító shakeket és smoothiekat kínálnak, de kézműves ginek és tonikok közül is lehet választani, akár alkoholmentes kivitelben is.

A passzív pihenésre vágyók minden igényét valóra váltjákForrás: Zala Springs Golf Resort

Mint a likebalaton.hu korábbi cikkéből kiderül, Sütő András fejlesztési igazgató még a munkálatok alatt beszélt arról, hogy a zalacsányi komplexum pagodaként áll majd a tájban, és egy tavirózsás tó veszi körül, ami azt a látszatot kelti, hogy lebeg a föld felszíne felett.

Akkor sincs nehéz dolgunk, ha a környéket szeretnénk felfedezni, hiszen a Balaton egyik legizgalmasabb attrakciója – Európa egyik legnagyobb hőlégballonja – Keszthelynél található. A 18 személyes ballon 1500 méter magasba emelkedik a vendégekkel, innen pedig teljes pompájában csodálhatják meg a Balatont.

A kalandkeresők sem fognak unatkozniForrás: Zala Springs Golf Resort

Emellett a resort kipróbálásra ajánlja a dubaji mintára szervezett dzsipszafarit a Balaton-felvidék dombjain, a gasztronómiai különlegességekre vágyóknak pedig az Ozsvárt Kolbászműhelyt és a Korosajt Műhelyt, a jó borok szerelmeseinek a Dóka Éva Pincészetet javasolja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek