Mini házakkal nyílik a balatoni élménypark gyerekeknek kitalált városrésze

  A 2-12 éves korosztály álmaira épít a gyereknapon megnyíló élménypark, ahol egy kis időre ők is rendőrök, tűzoltók vagy orvosok lehetnek. A Balatoni Élménypark legújabb részében tematikus kis méretű házak várják a gyerekeket, köztük egy mini rendőrség, egy tűzoltóság, egy kórház, egy bolt, egy szépségszalon, egy mini étterem és egy boszorkányház, amelyet a szervezők az álmok valóra válásának garantálására hoztak létre.

  Forrás: Mini City

  Az élethűen berendezett mini házak mellett egy városi úthálózat is része a Mini City-nek: KRESZ-táblákkal, zebrával, világító vasúti fénysorompóval és egy vasútállomással, ahova rendszeres időközönként egy miniatűr Nohab mozdony által húzott vasúti kocsi is érkezik. Mindehhez elektromos és pedálos kisautókat biztosítanak a gyerekeknek, hogy azzal teszteljék a mini város utcáit.

  A vasárnap nyíló Mini Cityt Csopak és Veszprém között a 73-as út mellett a Nosztori tetején elhelyezkedő Balatoni Élményparkban kell keresni! Utóbbi egyébként már hét éve létezik, amelynek 3,5 hektáros területén izgalmas, extrém és szórakoztató játékokkal várják a gyereklelkű felnőtteket is. Van például óriás inga, ahol a szabadesés érzését lehet kipróbálni, és van egy "extrém hosszú csúszó", amely 18 méter magasból indul és mintegy 300 méteren hosszan lehet rajta a fák fölött repülni.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek