Szigligetre költöznek a szenvedélyes spanyol tapasok

A Balaton-parton, Szigligeten nyit a térség első mediterrán tapas- és koktélbárja a Mérce-Szigliget, ahol a válogatott italok és a finom falatok messzi tengerpartokra repítik el a vendégeket. Az étlapon megtalálhatók lesznek az olyan klasszikusok, mint a gambas al ajillo, a mediterrán halleves, a serrano, a tépett kacsa, és a tengeri herkentyűk. Az itallapon a koktélok mellett pezsgők, válogatott ginek és fagylalttal turmixolt hűsítők is szerepelnek.

Ahogy a sajtóanyagban is írták, a hiánypótló bár egy régi álomból született: A Kikötő Étterem tulajdonosai, Vincze Peti és édesanyja, Marcsi a balatoni vendéglátás ismert anya-fia párosa, tavaly nyitották meg a szigligeti "Kisboltot", ami egy gasztromegálló lett mindazoknak, akik helyi termékeket keresnek jó minőségben.

A tapas-bár álma már akkor megfogalmazódott, de a megvalósítására most érkezett el az idő. Ez is szerelemprojekt lett, amit a hangulat is tükröz majd. A Mérce soft openinggel nyit május 28-án, de a Facebook-oldalukat követve tájékozódni lehet a további nyitási terveikről is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek