Retró InterCityvel utazhatunk a Balatonra a pünkösdi hosszú hétvégén

Május 22-étől 24-éig, szombattól pünkösdhétfőig, a '80-as évek hangulatát bemutató retró InterCity-szerelvénnyel is lehet utazni Budapest és Keszthely között - adja hírül a mavcsoport.hu.

vonat, balatonForrás: MÁV

A menetrend szerint a Déli pályaudvarról 6:35-kor és 14:35-kor, Keszthelyről pedig 10:48-kor és 18:48-kor induló Balaton InterCity-járatot Gigant mozdony továbbítja a terv szerint. A szerelvény két kényelmes, menetirány szerint forgatható ülésekkel rendelkező komfortkocsiból, egy WRm nosztalgia-étkezőkocsiból, három másodosztályú és egy elsőosztályú, klasszikus megjelenésű fülkés kocsiból, valamint egy poggyászkocsiból áll. A vonatokon egységesen másodosztályú áron érhetők el a menetjegyek, a fülkés kocsik felár nélkül, a komfortkocsik pedig helyjegy váltása mellett vehetők igénybe.

A retró étkezőkocsi étlapján a tavalyi retró hétvégék kedvelt fogásai: többek között babgulyás, marhapörkölt, sertéscsülök, rétes, somlói galuska, valamint korabeli Utasellátó-logóval ellátott csokiroló és saját logós kézműves sör is szerepel. Az étkezőkocsiban csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők tartózkodhatnak, valamint a felügyeletük alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyek.

vonat, vasút, retró, étkezőForrás: MÁV

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek