Európa legnagyobb vízparti játszóvára épül a Balatonnál

A tervek szerint május 14-én nyitja meg kapuit a Siófoki Nagystrand, ahol számos újdonság várja majd a vendégeket. Elsődlegesen a kisgyerekes családoknak készülnek új attrakciókkal (kalandpart, vízi ugrálópálya), de a sportolni vágyók a homokos röplabdapályát vagy a kültéri fitneszeszközöket is díjmentesen igénybe vehetik. Június 1-jétől pedig birtokba vehetik a gyerekek Európa legnagyobb vízparti játszóvárát – írja a likebalaton.hu.

Eddig sem volt itt hiány a szórakozásban, de júniustól extra nagy várban tombolhatják ki magukat a gyerekekForrás: Siófoki Nagystrand/Facebook

"Június 1-jén Siófokon, a Nagystrandon debütál Európa legnagyobb vízparti játszóvára, amely több mint 900 négyzetméteren kínál lehetőséget a családi kikapcsolódásra" – áll a KalandPart csalogatójában. "A levegővel töltött ugrálóbirodalomban tízféle aktív kaland gondoskodik arról, hogy egyedülálló élményben legyen részünk". A vár élénk, vidám színei és égig érő cukorkatornyai mesevilágot idéző hátteret nyújtanak. A város honlapjának tájékoztatása szerint a Plázs pünkösdre tervezi a nyitást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek