Nyitnak a balatoni kempingek

  A Balatontourist kempingjei május 7-én nyitottak meg, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket, illetve a felügyeletük alatt álló, 18. életévüket be nem töltött személyeket fogadhatják az ünnepi, 70. szezon kezdetén - adja hírül a veol.hu.

  Füred Kemping & ÜdülőfaluForrás: balatontourist.hu

  A lap Vadászné Székely Orsolya marketingmenedzserrel készített interjút, akitől megtudta, hogy a Füred Kemping & Üdülőfalu szálláskínálata négy 32 négyzetméteres mobilházzal bővült. Az önkormányzat a strandpályázat keretében támogatást nyert, melyből a keleti oldali vizesblokk egy szárnya teljesen megújult, emellett új öltözőkabinok, valamint padok és egyéb elemek várják majd a vendégeket.

  Révfülöpön a Napfény Kempingben a pályázati forrásból beszerzett automata öntözőrendszernek köszönhetően üde zöld pázsit létesül a strand területén. Fákat is ültettek azért, hogy árnyékot biztosítsanak majd a nyári forróságban, emellett napvitorlákat helyeztek el a játszótérnél és minilídónál. A kültéri bútorok számát új, tematikus padokkal és asztalokkal növelték. A baba-mama szoba teljes felújításon esett át, és családi fürdőszobát is kialakítottak a strandi vizesblokkban.

  Vadászné Székely Orsolya kitért arra is, hogy az előfoglalások alapján a magyar vendégek vannak többségben, de a nyárra már szép számmal érkeztek külföldről is megrendelések. A legfőbb küldő országok Németország, Hollandia, Dánia, Csehország és Lengyelország, ugyanakkor a külföldi vendégek számát egyértelműen a nyáron érvényben lévő utazási korlátozások határozzák majd meg.

  A járványhelyzet miatt a Balatontourist kempingjeit a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. "Természetesen arra törekszünk, hogy olyan protokollt dolgozzunk majd ki a vonatkozó jogi környezet mentén, amely a legkisebb kellemetlenséggel jár a vendégeink számára" – fogalmazott az idegenforgalmi szakember, aki elárulta azt is, hogy a Balatontourist a 70. szezonját ünnepli idén, amire születésnapi hétvégével készülnek.

  A jeles évforduló alkalmából extra programokkal és ajándékokkal szeretnének kedveskedni vendégeiknek a Veszprém megyei kempingekben június 26-án, szombaton. Egyébként a Füred Kemping és Üdülőfalu, illetve a révfülöpi Napfény Kemping szeptember 26-ig, a balatonakali Strand-Holiday Kemping pedig a tervek szerint október 10-ig lesz majd nyitva.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek