Ez a kalandpark ingyen jeggyel köszöni meg az egészségügyi dolgozók és pedagógusok munkáját

  A Kis-Balaton partjához közel fekvő Zobori Élménypark fél év után, május 1-jétől újra fogadja a vendégeket, az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok pedig egész májusban ingyenesen látogathatják a parkot. 

  Az élménypark már a magasból is sok kalandot ígérForrás: Zobori Élménypark/Facebook

  Az elmúlt időszak a lakosságnak, de különösen a frontvonalban dolgozóknak jelentett megpróbáltatást, ezért a Balaton régió legnagyobb élményparkja köszönetnyilvánításképpen májusban az alapszolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet az egészségügyi dolgozóknak és a pedagógusoknak térítésmentesen biztosítja.

  Hófánkozni jóForrás: zobori.hu

  A kedvezmény igénybevételének feltétele a pedagógus ill. egészségügyi dolgozói jogviszonyt igazoló fényképes igazolvány jegyvásárláskor történő felmutatása. A kedvezmény 2021. május 1. és 31. között lesz érvényes a Zobori Élménypark nyitvatartási ideje alatt, ahogyan mindenki mást is szívesen várnak szombatonként 10 és 18 óra között a beltéri és kültéri attrakciókban bővelkedő helyszínen, olvasható az élménypark weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!