A fiatal Balatonimádók most megmutathatják, mire jó a mobiljuk

A most meghirdetett videóverseny mottója: Legyél te is filmes! Forgass filmet, akár a mobiloddal, és nyerj értékes díjakat! A rendezvényt a Magyar Mozgókép Fesztivál a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve szervezte meg, és olyan 20 év alatti fiatalok jelentkezését várja, akik imádják a Balatont és ezt filmes szemmel is elmondanák a közönségnek.

A filmeket ebben a témában várják: NEKEM A BALATONForrás: MobilBalaton - Videóverseny / Facebook.com

A felhívás szerint a pályázó nem lehet 20 évesnél idősebb, a filmjének pedig maximum 1,5 percesnek kell lennie. Műfaji megkötés nincs. Lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip is, csak az a fontos, hogy a témája a Balatonhoz kapcsolódjon. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. A filmek YouTube vagy Drive linkjét június 5-ig kell elküldeni a Cinemira címére, amit a verseny Facebook kiírásában meg lehet találni.

Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri nézi majd át és válogatja ki. A legjobb 30 alkotó személyes visszajelzést, értékelést kap, filmjét pedig levetítik a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben, amit június 26-ra terveznek. A legjobb 3 film értékes filmes és balatonos díjakat nyer. Lesz köztük filmes workshop, filmes fesztiválbelépő, élményvitorlázás és családi kalandpark-belépő is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek