Holland helyett magyar dívával várják a Paloznaki Jazzpiknik látogatóit

A járvány szülte bizonytalanságokra hivatkozva Caro Emerald minden idei koncertjét lemondta, köztük a 2021-es Paloznaki Jazzpikniken való szereplését is. A szervezők minden eszközt bevetettek, de sajnos így is nemleges választ kaptak a fellépéssel kapcsolatban - olvasható a három napos balatoni rendezvény legfrissebb posztjában. A lemondás ellenére azonban nem adták fel, és július 30-ra új fellépőként Rúzsa Magdi koncertjét hozzák el a piknik látogatóinak.

"Jazz, bor, Balaton!" 2021. július 29-31.Forrás: Paloznaki Jazzpiknik / Facebook.com

A nagyszínpadon július 29-én, csütörtökön a Jazzy Rádióból jól ismert hang, a lemezlovas Jazzkovács László indítja be a hangulatot, őt követi a már várva várt Mario Biondi, majd a Level 42. A július 30-i, pénteki nap programja a pszichedelikus, improvizatív jazz-funk zenekar, a Mörk fergeteges koncertjével indul. Őket követi Rúzsa Magdi, aki különleges show-val készül a 9. Jazzpiknikre. Az est zárásaként pedig az MF Robots utánozhatatlan ritmusai csendülnek fel.

A harmadik napon, július 31-én fellép a nagyszínpadon az egyedi downtempo jazzt játszó De Phazz. Őt követi a világhírű holland szaxofon-királynő, Candy Dulfer, aki zenélt már együtt a Pink Floyddal és Madonnával, Prince-szel, Maceo Parkerrel, Dave Stewarttal és Van Morrisonnal is, napjainkban pedig olyan művészekkel lép fel, mint Beyoncé, Chaka Khan és Jamie Cullum. A három nap zárásaként az acid jazzt a house-zal ötvöző Kraak & Smaak Live Band viszi majd táncba a piknikezőket. A trió pár év alatt hatalmas karriert futott be, játszottak már a világ legnagyobb fesztiváljain, többek között a Coachella, a Bonnaroo és a Sziget fesztiválok közönségeit is lenyűgözték. A holland formációt Európa legjobb funk-hiphop-acid jazz együtteseként ünneplik a rajongók.

A 2021-es Jazzpiknikre már válthatunk kedvezményes jegyeket, a szervezők pedig arra is felhívták a figyelmet, hogy a pénteki programváltozásra való tekintettel azok, akik pénteki napijegyet váltottak korábban, jegyeiket átválthatják a csütörtöki vagy a szombati napra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek