Gyönyörű veterán autók és egy rekordkísérlet is várja Hévízen a hétvégén

Harmadik alkalommal rendezik meg a Hévízi Veterán Találkozót, melyen országos rekordkísérletre is készülnek: egy időben, egy helyen lehet, hogy itt lesz a legtöbb OT (Oldtimer) minősítésű és egyéb veterán jármű. A találkozóra és rekordkísérletre szeptember 12-én, szombaton 8 és 19 óra között kerül sor. A látványos felvonulásra várják az autók szerelmeseit.

Mintha a múltba csöppennénk - illusztrációForrás: Petra Solajova/Pixabay

A gyülekezés 8.00-8.40 között több helyszínen történik. Balatonszentgyörgyön a Gulya csárdánál, Balatongyörökön a Szép kilátónál, és Zalacsányban a benzinkútnál. Ezekről a gyűjtőpontokról indul a felvonulás, amelynek célja a hévízi Deák Ferenc Tér.

10 órától stílusosan, a rendezvény hangulatához igazodva nosztalgiabuszos városnézés is lesz egy 1969-es Ikarussal. A megnyitó után elkezdődik az OT minősítésű járművek számlálása a rekordkísérlethez. Lesz díjátadó és zenés, szórakoztató program is. 

 A résztvevőket arra kérik, hogy saját belátásuk szerint arcmaszkot viseljenek, és használják rendszeresen a rendezvény több pontján elhelyezett kézfertőtlenítő-állomásokat az egészségük megóvása érdekében. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek