Bárki megtapasztalhatja az igazi kikötői életérzést a hétvégén, Balatonkenesén

  Immáron 25. alkalommal rendezik meg szeptember 4-6. között Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben Magyarország egyetlen vízi és vízparti hajókiállítását, a Balaton Boat Show-t. A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, ötcsillagos környezetben élhetik át a látogatók az igazi kikötői életérzést. A kiállításon a vitorlás, elektromos és motoros hajók mellett teret kapnak vízi sporteszközök, kiegészítők, alkatrészek, ruházati termékek és ékszerek is – minden, a vízi életstílus jegyében.

  Itt jó helyen járnak a hajózás szerelmesei - pillanatkép a tavalyi rendezvényrőlForrás: balatonboatshow.hu

  75 kiállító, 80 vízen és vízparton bemutatott hajó, több mint 10 premier és technológiai újdonság, teszthajózási lehetőség, és az időszak legjobb árai várják a hajózás szerelmeseit és az érdeklődő nézőket. A rendezvény biztonsága érdekében a szervezők számos megelőző intézkedést vezettek be, így egy kis odafigyelés mellett a megszokott formában élvezhetik a látogatók a hajókat és a kikötői hangulatot.

  Egy ilyen látvány itt teljesen megszokott - pillanatkép a tavalyi rendezvényrőlForrás: balatonboatshow.hu

  „Az idén is a korábbi évekhez hasonló látogatói érdeklődésre számítunk, a vízi és szárazföldi kiállítóhelyek egyaránt megteltek. Érdemes lesz kilátogatni a 25. Balaton Boat Show-ra, hiszen az eseményre kellemes napsütéses idő ígérkezik. Így nemcsak a szárazföldön, de a vízen is megnézhetők, bejárhatók és sok esetben ki is próbálhatók a különböző hajók, ráadásul a kereskedők is ilyenkor biztosítják a legjobb árakat" – mondta Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója.

  Mindenki megnézheti közelről azt, ami igazán érdekli - pillanatkép a tavalyi rendezvényrőlForrás: balatonboatshow.hu

   A látogatók a rendezvényen megismerkedhetnek a legújabb vitorlásokkal, motoros és elektromos hajókkal, vízisport eszközökkel, valamint számos hajózási kiegészítővel és speciális ruházattal. A program pedig nemcsak a rutinos hajósoknak, de azoknak is érdekes lehet, akik most ismerkednek a vízi élettel.

  Az eseményen legalább 10 olyan hajó bemutatkozása várható, melyet most láthat először a hazai közönség.

  A hajók és vízi sporteszközök mellett megjelennek más közlekedési eszközök is: a Balaton Boat Show kiemelt autós partnere a BMW Leier Autó, amely különleges autó és motorkerékpár tesztvezetéssel várja az érdeklődőket, de a kiállításon látható lesz egy luxus kisrepülő, számos lakóautó és exkluzív összehajtható kerékpárok is – olvasható a Balaton Boat Show weboldalán. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek