Ábrahámhegy megvédte a Balaton legsportosabb városa címét

  Ábrahámhegy ismét megnyerte a Mozdulj Balaton Sporttalálkozót, amelynek történetében már hatodik alkalommal diadalmaskodott. Az egész nyarat átfogó szabadidős programsorozatban 21 balatoni település több mint harminc csapata vett részt, a szombati, vonyarcvashegyi záróeseményen pedig a résztvevő strandok együttesei mérhették össze egymással az erejüket három sportágban, streetballban, kispályás labdarúgásban és strandröplabdában.

  Ábrahámhegy ismét a legsportosabb balatoni városForrás: shutterstock.com/Andrey Yurlov

  Az összesítést idén is Ábrahámhegy nyerte, amely megvédte címét, az esemény történetében pedig már hatodik alkalommal végzett az élen. Az MTI híradása szerint a programsorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkársága és a települési önkormányzatok támogatásával, a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósult meg. A szervezők három megye, Veszprém, Zala és Somogy 38 strandján várták a szervezett keretek között sportolni szándékozókat az elmúlt szűk két hónapban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!