Szezonális minijátszótér nyílt Keszthely sétálóutcáján

  Keszthelyen, a Goldmark Ház udvarán új játszóudvar nyílt, a kisgyerekes családok nagy örömére – írja a Hírbalaton portál. A megnyitás apropója a Keszthely Street Festival volt, így csak augusztus végéig tart nyitva, de az ötletgazdák remélik, hogy a kezdeményezést jövőre már nyár elején újraindíthatják.

  A sétálóutca közepén található ház udvarán található játszótér a Belvárosi Kereskedők Egyesületének jóvoltából jött létre. Egyelőre egy felújítás alatt álló óvodából kapták kölcsön a játékokat, de jövőre már saját játékokat is szeretnének.

  Keszthelyen egyébként nem ez az egyetlen játszótér, nagyon menő vízi játszón is kipróbálhatják magukat kicsik és nagyok. Ezt már 2015-ben megnyitották, és a Pavilonsor kezdeténél, az újonnan kialakított Energia tér mellett található.

  A keszthelyi Street Festival egyébként még tart néhány napig, a programot itt találja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!