Augusztus 20-ig lehet pályázni az Év Balatoni Háza díjra

  Idén is meghirdették az „Év Balatoni Háza" díjat, amit olyan példaértékű épületek nyerhetnek el, melyek népszerűsítik és széppé varázsolják a Balaton környezetét. 

  A Nők a Balatonért Egyesület és a Balatoni Szövetség által létrehozott pályázatra olyan, a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet területén megépült és 2015. január elseje után használatba vett épületekkel lehet pályázni, melyekkel szemben nem indult építésfelügyeleti eljárás. A beküldött pályaművekből héttagú szakmai, társadalmi zsűri választja ki a díjazott épületeket. A pályázat benyújtási határideje: 2018. augusztus 20. A díjat 2018. negyedik negyedévében adják át - írta a Turizmus.com

  Forrás: Pixabay.com / Bergadder

  Az „Év Balatoni Háza 2018" díjra három kategóriában lehet pályázni: az Év Balatoni Lakóháza 2018, az Év Balatoni Középülete 2018 és az Év Balatoni Gazdasági/Üdülő Épülete 2018.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!