Újabb termelői piaccal gazdagodott a Balaton-felvidék

  A kézműves portékák és piacok szerelmesei új úti célt jegyezhetnek fel a Balaton-felvidéken járva: Révfülöpöt.

  Június 23-án nyitották meg az új termelői piacot Révfülöpön – írja a Balatontipp. A piac a 71-es főút és a vasútvonal közötti kis ligetben, a Napfény kempingtől ötven méterre kapott helyet. 

  Forrás: Pixabay

  A piac nyugati oldalán a látogatók egy miniszervizt is működtető biciklikölcsönzőt és egy büfét is találnak majd: ezek a nyári hónapokban minden nap üzemelnek. A piacot mosdóval is ellátták. Parkolni a vasút túloldalán, egy elektromos töltővel is ellátott új parkolóban lehet.

  Ami a nyitva tartást illeti, szerdánként reggel 7 órától délelőtt 11 óráig, pénteki napokon pedig délután 4 órától este 9-ig lehet vásárolni. Kezdetben húsz árussal indul a piac. A többségük élelmiszereket – zöldséget, gyümölcsöt, tejtermékeket, húsárút – gyógynövényeket előállító őstermelő, illetve saját termékeit árusító kézműves. Az árusok száma a tervek szerint hamarosan bővülni fog.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!