Átadták a felújított nyugati strandot Balatonföldváron

  Újabb ötszáz ember strandolhat kényelmesen mostantól a déli parti kisvárosban.

  Hivatalosan is a vendégeké immár a balatonföldvári nyugati strand – olvastuk a Balatontipp honlapon. A minden szempontból "elfáradt" strand zöldterületét is megújították: új sétányok, játszótér létesült, továbbá padok, szemétgyűjtők, kerékpártárolók is kihelyezésre kerültek. 

  Képünk csak illusztrációForrás: Shutterstock

  Az új jegypénztár beléptető rendszerrel van ellátva, ezenkívül elsősegélynyújtó helyiség, vizesblokkok, öltöző és értékmegőrző szolgálják a vendégek kényelmét, ráadásul az épület ezen részei megújuló energia felhasználásával fűthetőek. Az épület nyugati felében üzlethelyiségek kerültek kialakításra.

  Nem csak zöldterülettel készültek az üzemeltető: 230 négyzetméteres vörösfenyőből készült napozóteraszt, illetve 570 négyzetméteren homokos plázst alakítottak ki. Sőt, még a szelfirajongókra is gondoltak: csináltak egy szelfipontot is. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!