Hétvége a Balatonnál: most Zamárdiba menjen mulatni!

  Hétvége a Balatonnál: most Zamárdiba menjen mulatni!

  Egy újabb hétvége a Balatonnál? Zamárdi könnyedén útba eshet, és máris mondjuk, mi történik ott a napokban. 

  Óriás babzsákokban kortyolhatják a fröccsöt a látogatókFotó: Balaton nyáron / Facebook

  Az ingyenes Gasztro & Utcza Fesztivál, a Balaton legnagyobb gasztrofesztje, már augusztus 3-án elkezdődött. Négy napon át utcazenészek, koncertek, street food autók, kézműves sörök és a Balaton legjobb borai lesznek a főszerepben. Ha már ma este odaér, Caramel ad nagykoncertet fél kilenckor.

  Holnap reggel tíztől a 2. Balatoni autó- és motor-show-ra ébredhetnek a látogatók, 17 órától pedig utcazene-koncertek szórakoztatnak. A nap végén, este héttől hatalmas retro buli DJ Dominique-kal és a Groovehouse együttessel.

  Ugye, Ön is érzi ezt az illatot? A Vitéz kürtös is ott lesz a street food truck-ok közöttFotó: Balaton nyáron / Facebook

  Vasárnap a sport jegyében telik majd: tíz órától lehet együtt izzadni, és szintén tízkor kezdődnek a gyerekprogramok is. Délután kettőkor fellép az Alma együttes, este pedig újra az utcazenészek lesznek középpontban. További infók a közösségi oldalon. Jó mulatást!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!