Mostantól akár a kanapéról is rendelhet vitorlást a Balatonra

Mostantól akár a kanapéról is rendelhet vitorlást a Balatonra

A Boatly nevű magyar startupnak köszönhetően mostantól bárki pofonegyszerűen, néhány kattintással bérelhet magának vitorlás vagy elektromos hajót a neten. A szolgáltatás egyelőre a Balatonon érhető el.

Egyre népszerűbbek a különböző megosztáson alapuló (sharing economy) szolgáltatások itthon is. A fuvarmegosztók használata már napi rutinná vált sokak körében, de cserélhetünk könyvet, vagy videojátékot, igénybe vehetünk professzionális takarítást, vagy textiltisztítást, vagy akár bérelhetünk szerszámokat, háztartási- vagy sporteszközöket, különböző magyar szolgáltatóknak köszönhetően.

A frissen alapított Boatly nevű magyar startup pedig ugyanezt a modellt alkalmazza a hajóbérlés területén. Az online platformon keresztül magánszemélyek, vagy cégek is bérbe adhatják hajóikat kapitánnyal együtt vagy anélkül.

Fotó: Marka / Getty Images Hungary

Jelenleg már hét hajó közül lehet választani az oldalon, de a szám folyamatosan bővül, a Boatly célja pedig az, hogy a balatoni kínálat elérje az ötven hajót. A Boatly nagyszerű lehetőség arra, hogy a hajók ne álljanak üresen a kikötőben akkor sem, ha gazdájuk épp nem tudja használni őket. További részletek a honlapon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek