Csütörtökönként strandmozi a fűzfői strandon

  Csütörtökönként strandmozi a fűzfői strandon

   Míg Budapesten egyre-másra nyílnak a kertmozik, a Balatonon a strandmozi dívik: magyar filmek kedvelőit várják a Tobruki strandon Balatonfűzfőn, ahol csütörtök esténként a közelmúltban készült filmalkotásokat láthatnak az érdeklődök a szabad ég alatt – írja az MTI. Mint a szervezők elmondták, a Balaton-part nyáresti kínálatát szeretnék színesíteni a csütörtökön induló strandmozival, ahol elsőként a Berosált a rezesbanda című családi filmvígjátékot vetítik Mátyássy Áron rendezésében.

  A következő héten a Víkend című thrillert láthatja a közönség, melyet szintén Mátyássy Áron rendezett, majd a Dumapárbaj című vígjátékot Paczolay Béla rendezésében. Július 27-én Antal Nimród Kontroll című filmjét láthatja a strand közönsége, augusztus 3-án pedig a Hurok című thriller látható majd Madarász István rendezésében. A programzáró filmről még tárgyalnak, produceri engedélyekre várnak.

  Balzsamos nyári esték a Balaton partján: irány a strandmoziFotó: Szedlák Ádám / Flickr.com

   

  Strandmozit tavaly szervezték meg először, akkor egy-egy előadásra mintegy százan voltak kíváncsiak.

  A filmvetítések ingyenesen látogathatók a Magyar Mozik nevű szervezet támogatásával. A program minden este kilenc órakor kezdődik, a vetítés rossz idő esetén elmarad.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!