Jövő hétvégén az egész boglári Platán korzó pezsegni fog

Július második hétvégéjén a tóparti város új turisztikai szlogennel rukkol elő és ez mindjárt egy Boglár Veled kerek pólón is megjelenik egy Gömbkilátós logóval. De persze ezen kívül is lesz ott minden, ami buborék, kerek vagy gömbölyű.

 

A Gömbkilátó Balatonbogláron

Harmadszorra rendezik meg a Parti pezsgés fesztivált, amely idén ráadásul már négy napos lesz: július 6-án csütörtök estétől vasárnap estig várják programokkal a látogatókat a boglári Platán korzón, a borudvarban.

A szervezők ígérete szerint a Dél-Balaton nyári borkínálatának legjavát lehet majd megkóstolni. A legismertebb boglári pincészetek borai, pezsgői, habzóborai és gyöngyözői mellett lesznek majd somogyi sonkák és sajtok is. A gasztroélvezeteket strandsport programokkal és koncertekkel egészítik ki, színpadra lép többek között a Bikini és az Apostol együttes is. és amíg a gyerekeket óriásbuborék-fújással várják, addig a nagykorúaknak már pezsgőkben és fröccsökben ígérnek különleges buborékokat.

A fesztivál pénteki napján felszeletnek egy pezsgőkrémes boglári Gömb-tortát, majd a szervezők a látogatókkal együtt Boglár jelképének a Gömbkilátónak a makettjét is elkészítik dugókból. A részletes programról bővebben az esemény weboldalán vagy Facebook-oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek