Ilyen strandbútorokkal telik meg Siófok

  Igaz, majd csak jövő nyáron, mert idén júniusban még csak az erre kiírt pályázat nyertes strandbútorainak prototípusait láthatjuk majd.

  Fotó: Szabó Nándor Calypso napozóágya

  Praktikus, kreatív, kényelmes, ugyanakkor egyedi strandbútorokra írt ki pályázatot a siófoki PLÁZS a közelmúltban. A szervezők az ifjú formatervezőknek is teret engedtek a kibontakozásra. A terveket már elbírálták, júniusban pedig élőben is láthatjuk, min napozunk majd a jövő nyáron - írja az OnlineBalaton.

  A pályázatra érkezett tervekből a neves formatervezőkből, építészekből, egyetemi oktatókból és a PLÁZS képviselőiből álló zsűri négy pályaművet emelt ki. A négyből kettő el is készül júniusra, jövőre pedig mindegyikből több tucat várja majd a pihenni vágyókat. A pályázatok közül Szabó Nándor Calypso napozóágy elnevezésű bútora mellett Molnár Melinda Vitorla napozóágyának terve lett végül a két nyertes pályamű.

  Fotó: Ez pedig már Molnár Melinda vitorla alakú napozóágya
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!